¡INDIGNAOS!



Stéphane Hessel es un veterano luchador por la libertad. Entre sus innumerables méritos, se halla el de haber sido uno de los redactores de la Declaración Universal de los Derechos humanos en 1946. Ahora, a los 94 años, acaba de publicar un breve ensayo que va camino de convertirse en un súperventas mundial.
Bajo el título de “Indignaos”, y en tan sólo 27 páginas, Hessel hace un llamamiento a los jóvenes para que se rebelen ante las graves injusticias del mundo actual. Considera que la indiferencia es la peor forma de cobardía.
Dos son sus principales preocupaciones: el aumento de la desigualdad entre ricos y pobres y el deterioro de los Derechos Humanos.
Su alternativa es clara. Aboga por la lucha no violenta y la resistencia pacífica. Sus referentes son Mandela y Martín Luther King.
Es este un libro pequeño y barato, tan sólo 5 euros, que todos deberíamos leer.

Javier Moreno.
(Prof. Filosofía)

- HESSEL, Stéphane (2011). ¡Indignaos!, Destino, Barcelona.

CELEBRACIÓ DEL II CONCERT SOLIDARI

L'Institut Polinyà va organitzar el II CONCERT SOLIDARI al Centre Cívic de Polinyà el passat divendres 4 de març a les 21 hores. Els beneficis aniran destinats a la Brigada Rubén Darío formada per mestres espanyols que ajuden a les escoles de Nicaragua. Vam poder gaudir de les següents actuacions:

-Intromental

-Glazed Elephant (grup del Toni del Amo)

-Toni del Amo i Tania Barcia

-Crossroads Kt (grup de la Mireia León)

-Alumnes del batxillerat artístic del INS Ferràn Casablancas (amb Mónica Malvarez entre ells)

-Grup de ball de 2n d'ESO

(Sheila Ramos, Carol Carrilo, Sara Viol, Thais Alcalà, Sofía Martín, Laura Navarro i Mónica Mata)

-Grup de ball del “Báilalo Studio” (amb Cristina Nisa, Anna Gàmez i Anna Romero entre ells)

-Iria Fernández, Carla Clavell i Thais Alcalà

-3 Colors + 1 (Mike Colors, Robert Aguilar i Dani vilanova més artista convidat)

-I LA PRESENTACIÓ EN PÚBLIC DE LA CORAL DE L'INS POLINYÀ!


Agraïm a totes les persones i entitats que han fet possible aquesta acció. Us deixem un petita mostra gràfica de la jornada:


Carnestoltes a l'Institut Polinyà

El passat 4 de març els alumnes i els profesors de l'Institut Polinyà vam celebrar el Carnestoltes amb una gimcana de vuit proves al voltant de l'institut. A mig matí, l'AMPA ens va preparar un esmorzar, per acabar, els alumnes van desfilar i presentar les seves comparses acompanyades de coreografies o petites dramatitzacions. El jurat va decidir lliurar dos primers premis de comparses a " les pirates de primer d'ESO" i a " les animadores de tercer d'ESO" i dos premis individuals "al pare de la núvia " i a "la policia de l'institut "que consistirà en un berenar molt especial per a tots els guanyadors a càrrec de l'AMPA. L'AMPA va aprofitar l'ocasió per a lliurar també els premis del concurs de dibuix del cartell commemoratiu del 15è aniversari de l'institut. Aqui us deixem una petita mostra de les fotografies de la jornada: