Diada de Sant Jordi 2013

El passat dimecres 23 d'abril com a motiu de la celebració de la Diada de Sant Jordi es van organitzar les següents activitats a l'Institut de Polinyà.



9 a 11  GIMCANA LITERARIA organitzada per Carmina Altesa. 

11 a 11’30 ESBARJO. 

12’10 INICI de l’acte al Centre Cívic. 

12’15 Representació de l’obra :

ANYILOP

Actors: Beatriz Moreno, Leyre Pérez, Laura Vilanova, Laura Rosa, Christian Punzano, Natalia Caballero, Enric Peláez, Sergio Espín, Eric Martínez, Dani Hernández, Judith Olivella, Sílvia Martín,Mònica Mata ,José Ríos i Jennifer Bonilla.

Guió escrit per alumnes de primer , tercer i quart d’ESO.

Vídeo gravat per alumnes de 4t C i dirigit per Roger Ravés.

Col·laboració especial: Teresa Puig, Lola Corredor i Antònia Alarcón.

Direcció d’escena: Mònica Ruíz.


12’40 Lliurament de premis i diplomes del Concurs literari.

12’50 Interpretació de les cançons:
VIVA LA VIDA”
Christian Punzano, Mikel Sáez, Iñaki Sáez, Iria Fernández, Mireia León, Alejandro Pemán, Thais Alcalà, Gerard Bustos, Miquel Orts i Dani Rico.
Direcció: Dani Rico.
“LÁGRIMAS DESORDENADAS”
Laura Vilanova i Celeste Ruíz

13 Cloenda final i acomiadament dels alumnes i pares.


Us deixem un recull d'imatges de la mostra de fotografies, la gimcana i les actuacions que es van realitzar al Centre Cívic, properament penjarem.

Moltes gràcies a tots pel vostre treball i participació en les activitats que s'han organitzat en aquesta Diada de Sant Jordi 2013. 





Atès que aquest any es celebra l'any Espriu , volem compartir amb tots vosaltres el poema que porta per títol "Les roses recordades".

Recordes com ens duien
aquelles mans les roses
de Sant Jordi, la vella
claror de l’abril? Plovia
poc a poc. Nosaltres,
amb gran tedi,darrera
la finestra, miràvem,
potser malalts,la vida
del carrer. Aleshores
ella venia, sempre
olorosa, benigna,
amb les flors, i tancava
fora, lluny, la sofrença
del pobre drac, i deia
molt suaument els nostres
petits noms, i ens somreia.

Salvador Espriu








CAMPANYA DE RECOLLIDA DE TAPS: SOS RICHI


Els alumnes de tercer A han volgut posar en marxa una campanya de recollida de taps per ajudar a RICHI, un noi de set anys al qual li van diagnosticar un tumor cerebral, com el tractament és costós i la seva família no te prou recursos econòmics han pensat que tot l'institut podia col.laborar amb ell participant en la recollida de taps de plàstic.
Des de la tutoria es van encarregar de preparar caixes per dipositar-les en les classes, informar a tots els alumnes i fer uns cartells informatius. Cada setmana passen a recollir tots els taps que els alumnes i professors han portat al centre i els porten al punt de recollida "AIRE INDUSTRIAL S.A." situat en Can Humet de Dalt en Polinyà.
La veritat que és que ens sentim orgullosos que iniciatives de solidaritat com aquestes s'organitzin a partir dels alumnes i així us volem encoratjar per seguir treballant i pensant nous projectes.

Si voleu més informació de la campanya podeu   clicar aquest enllaç

Us deixem una petita mostra d'imatges:



Mostra d'ENSENYAMENT


El passat 20 de març els alumnes de quart d'ESO van anar a visitar la Mostra d'Ensenyament que ha organitzat l'Ajuntament de Polinyà a les instal·lacions del ROURE, els alumnes van poder descobrir una amplia oferta de possibles sortides de cara al proper curs segons els seus interessos. Properament rebran un assessorament més personalitzat en l'Institut

Us deixem unes breus imatges de la sortida





Exposició "CONTROLES?"


El passat mes de gener els alumnes de segon, tercer i quart d'ESO van visitar l'exposició que portava per títol "CONTROLES?" i a més a més van realitzar uns tallers complementaris d'ampliació a l'institut.
Els objectius de l'exposició consistien en proporcionar informació sobre drogues, treballar els factors de protecció per prevenir-ne el consum i les conductes de risc i  al mateix temps, promoure actituds responsables entre els joves treballant habilitats per a la vida.