FI DE CURS 2013

Aquesta darrera setmana ens sentim molt orgullosos d'haver pogut compartir amb dos alumnes de l'institut de segon de Batxillerat, el seu reconeixement acadèmic dels treballs de recerca presentats al 11 Certamen Minerva celebrat el passat dimarts 18 a la sala d'actes del Roure de Polinyà.
L'Àngel Ruiz Rubio presentava el seu treball " La premsa i el tractament de notícies de gran interès general: el cas del moviment 15-M "  i la Glòria Tornero Ibars "Representació iconogràfica del mite de Judith i Holofermes a l'Edat Moderna". Una còpia dels treballs resta a la biblioteca de l'institut a la vostra disposició.

Ha estat també molt emotiu assistir a la representació teatral preparada per uns alumnes de l'institut al Centre Cívic el passat divendres 21, fruit de tot un curs de treball  constant i regular del taller de teatre en el que han participat com activitat extraescolar.

Amb aquesta petita selecció d'imatges ens acomiadem fins al setembre tot desitjant-vos unes bones vacances



PREMIS EFIM 2012-13 DE FOTOGRAFIA DE PATRIMONI

Dimarts 18 de juny l'alumne Àngel Ruiz Rubio va rebre un guardó com a finalista de la 18ª edició de l'Experiència Fotogràfica Internacional de Monuments (EFIM), per la fotografia realitzada el passat mes d'abril en una sortida de l'àrea de clàssiques realitzada al jaciment d'Empúries.


Aquest any l'experiència EFIM ha reunit 1360 participants i unes 3000 fotografies d'alumnes i professors de tots els centres educatius de Catalunya. Els deu primers guardonats viatjaran a Estrasburg el proper mes de desembre per compartir experiències amb alumnes i professors de centres de la Unió Europea. Els finalistes, com l'Àngel, tindran l'oportunitat de rebre una masterclass de fotografia de patrimoni a càrrec d'especialistes el proper mes de setembre.

L'acte es va celebrar al Palau Moja, que actualment és la seu de la Direcció de Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya, a les Rambles de Barcelona. Va ser presidit pel seu director i va comptar amb la presència del jurat, que va explicar els  valors apreciats a cada una de les fotografies guardonades.


La nostra enhorabona a Àngel pel seu guardó. Convidem la resta d'alumnes a participar-hi en properes edicions.

Setmana de la Ciència 2012-2013

La setmana del 27 de maig al 31 de juny, en les classes de Ciències, Matemàtiques i Tecnologia de primer, segon ,tercer i quart d'ESO hem construït un eix cronològic que recull esdeveniments científics al llarg de tota la història.

Us deixem un petit recull d'imatges dels treballs realitzats pels alumnes

Lliurament d'orles curs 2012-2013

El passat  dimecres 5 de juny els alumnes,professors i pares de l'Institut Polinyà vam anar al Centre Cívic de Polinyà per a fer el lliurament d’orles als alumnes de quart d’ESO i de segon de Batxillerat. Vam aprofitar per fer la donació de tots els productes que havíem comprat amb els 1225 euros aconseguits en el IV Concert Solidari realitzat al mes març al Banc d'Aliments de Polinyà. També vam lliurar els premis de l’Investijove, del concurs del cartell del concert solidari i del premis dels grups guanyadors de la Gimcana literària realitzada per Sant Jordi i  es va fer un reconeixement a tot els alumnes de tercer A que al llarg del curs han dinamitzat la Campanya de recollida de TAPS . 
L'acte es va acabar amb tres coreografies preparades per alumnes de l'institut i l'actuació d’un grup  musical format per professors i alumnes.

Agraïm a totes les persones i entitats que han fet possible aquestes  accions. Desitgem que  us hagi quedat un bon record. Us hi esperem el proper curs!!!

Us deixem un recull de fotografies de la jornada


Programa de la Cerimònia del Lliurament d'orles del curs 2012-2013

BENVOLGUDES FAMÍLIES

Ens plau convidar-vos al Centre Cívic de Polinyà el proper dimecres 5 de juny de  12h a 13:30h al lliurament d’orles als alumnes de quart d’ESO i de segon de Batxillerat.

Aprofitarem per donar els aliments comprats amb la recaptació del IV Concert Solidari que es va realitzar el passat 1 de març al BANC D’ALIMENTS de Polinyà.

Acabarem l’acte amb unes coreografies i cançons preparades alumnes de l’institut.

Us esperem a tothom!

Agraïm a totes les persones i entitats que han fet possible i han col·laborat en aquest projecte.

Cordialment


Equip Directiu  i Claustre de professors

PROGRAMA D’ACTES

12 Inici de l’acte, lliurament al BANC D’ALIMENTS de Polinyà dels diners recaptats en el IV Concert Solidari organitzat per l’ Institut a càrrec del Coordinador de cohesió social i interculturalitat  Gustavo Aguado i els alumnes: Mònica Mata, Pilar Litrán, Fernando Sánchez, Anna Mª Muñoz i Mònica Medina.

12:10 Lliurament d’orles a 4t ESO a càrrec dels tutors: Roger Ravés, Lola Corredor, Helena Montero i  un representant AMPA.
  
12:25 Lliurament d’orles a 2n Batxillerat a càrrec del tutor Andreu Nadal i un representant AMPA.
  
12:35 Lliurament dels premis de l’ Investijove, la Gimcana literària de Sant Jordi   i a la dissenyadora del cartell del IV Concert Solidari a càrrec de Gustavo Aguado i Carmina Altesa. Reconeixement de la tasca realitzada als alumnes de 3r A per la Campanya de recollida de TAPS al llarg de tot el curs.

12:40  Coreografia a càrrec dels alumnes Bea, Eva, Leyre, Alba i Xavi

12:45  Coreografia del grup " TEEN DANCERS " a càrrec de les alumnes Andrea, Sonia, Jennifer O, Patricia, Noelia i Jennifer H.

12:50 Coreografia del grup “DANCE IT CREW” a càrrec de les alumnes: Laura, Carol, Andrea, Irene, Carla Paula i Sara.

13  Interpretació de les cançons:
Que tinguem sort  ” i  “   Nothing else matters”
Christian Punzano, Mikel Sáez, Iñaki Sáez, Iria Fernández, Mireia León, Alejandro Pemán, Thais Alcalà, Dani Rico i Miquel Orts.  

13: 30 Comiat.



L'Escola Polinyà visita l'hort de l''institut

El passat dimecres 29 de maig els alumnes de quart d'ESO Projecte i el tutor Roger van fer l'acollida dels alumnes de l'Escola Polinyà i els van organitzar una visita per les instal·lacions del centre,els jardins i hort escolar.
Ens fa molta il·lusió poder compartir la tasca que fan tots aquests alumnes de quart al llarg de l'any amb altres escoles de la població.