Setmana de la Ciència 2013

El Departament de Ciències de l'Institut Polinyà integrat per les matèries de: Matemàtiques, Tecnologia i Ciències de la Naturalesa ha organitzat per segon any una setmana dedicada a treballar el medi ambient posant especial interès en temes relacionats amb la reducció de residus, la reutilització de productes o materials de rebuig i  sobretot en la conscienciació de la necessitat de fer una bona separació dels productes en els contenidors adients.

Les activitats que s'han ofert han estat:



  • Una conferència sobre "La font de llum del sincrotó ALBA",a càrrec del Sr Gastón García López a l' Institut de Palau per als alumnes de Batxillerat



  • Una visita al Centre de Tractament de Residus del Vallés Occidental on els alumnes de primer i segon d'ESO han pogut veure el seu funcionament, visitar les instal·lacions i realitzar un taller de polseres amb anelles de llaunes.



  • Uns tallers de reutilització de l'oli usat de cuina per a l'elaboració de sabó en el laboratori del nostre centre adreçat als alumnes de tercer i quart d'ESO.

Us deixem unes quantes imatges d'aquestes activitats i d'altres tasques que han fet els alumnes al voltant d'aquest tema al llarg de la setmana.