NENS SOLDATS

Per aquest curs, la Comissió de Convivència de l'Institut Polinyà s'ha fixat l'objectiu de treballar la PAU com a eix vertebrador de diverses activitats que es duran a terme a les tutories d'ESO i de Batxillerat.


Amb aquest projecte, es proposa que els alumnes de quart d'ESO coneguin  i expliquin una realitat del món actual, com és l'existència de "NENS SOLDATS". Al llarg del mes de gener han estat treballat el tema en les sessions de tutoria i el proper divendres 7 de gener , seran els encarregats de fer les explicacions a la resta de companys de l'institut.

Està previst que al llarg de la setmana del 10 al 14 de febrer a les entrades i sortides de l'institut s'escolti la cançó "Niño soldado" del grup  SKA-P.


 

Per les presentacions a les classes els alumnes han treballat a partir del prezi que està penjat en l'Organització de Ammistia Internacional.







Us deixem un altre vídeo per si esteu interessats en conèixer una mica més.




SolidariTAP 2014

SOLIDARITAP    2014 

Comencem un nou any amb noves energies i noves idees.

L’INS Polinyà s’uneix a la campanya de recollida de TAPS de plàstic amb dos objectius:

1. Ajudar a les persones que necessiten la nostra SOLIDARITAP.
2. Col·laborar en el reciclatge dels TAPS.

Esperem la vostra petita col·laboració per recollir una gran quantitat deTAPS i així ajudar el màxim possible en aquesta campanya aAlejandro Lemurs Sans de 9 anys que pateix Neurofibromatosi.
Ja sabeu...dipositeu els TAPS en les capses que teniu a la vostra aula.
Moltes gràcies per la vostra SOLIDARITAP

Us deixem una imatge dels alumnes de tercer C que han dissenyat la campanya i la presentació que han fet per donar-la a conèixer a la resta de grups de l'Institut.